VIDEO/Dezamăgiți de politicieni și corupție, locuitorii unui oraș din Siberia vor să aleagă primar o pisică

VIDEO/Dezamăgiți de politicieni și corupție, locuitorii unui oraș din Siberia vor să aleagă primar o pisică

Locuitorii unui oras din Siberia sunt atat de dezamagiti de politicieni, incat au ajuns sa isi puna sperantele pentru functia de primar al orasului intr-o pisica. Dezamagiti de coruptia si nepotismul din administratia locala, locuitorii indepartatului oras Barnaul din Siberia tanjesc dupa o altfel de reprezentare politica, noteaza The Guardian. 

Pisica Barsik a devenit un mic star local, ea devansandu-si rivalii "umani" intr-un sondaj de opinie neoficial realizat de o pagina de pe o retea de socializare, foarte populara in regiune.

Resentimentele localnicilor pentru scandalurile de coruptie si apatia politicienilor locali a facut ca felina in varsta de 18 luni, din rasa Scottish Fold, sa isi adjudece 91% dintre cele 5.400 de "intentii de vot" exprimate.

Sondajul, lansat la inceputul acestei luni pe pagina Altai Online de pe reteaua de socializare ruseasca Vk, a starnit o vie dezbatere in orasul cu 700 de mii de locuitori situat la 3.600 de kilometri est de Moscova.

Barnaul, oras situat in apropiere de Muntii Altai, a fost lovit de o serie de scandaluri de coruptie la nivel inalt.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro