VIDEO/Nea Cioloș, CAMPANIE EMOȚIONALĂ la Paradă, CAMPANIE POLITICĂ la Guvern

VIDEO/Nea Cioloș, CAMPANIE EMOȚIONALĂ la Paradă, CAMPANIE POLITICĂ la Guvern

 Nea Cioloș e pe treabă la maxim! La Paradă s-a lipit de tot ce producea emoție, pupând, mângâind și alinând copii și răniți. Apoi, natural, ca orice om politic din ultimii ani, a dat drumul oamenilor să vadă unde muncește el. Curat tehnocrat!

Dacian Cioloş a fost protagonistul unui moment emoţionant în cadrul paradei militare de 1 Decembrie din Piaţa Constituţiei, când a stat de vorbă cu militarii răniţi în teatrele de operaţiune, dar şi cu văduvele de război. Premierul a consolat şi îmbărbătat un copil al cărui tată a murit, în urmă cu câţiva ani, într-unul dintre teatrele de operaţiuni externe la care a participat Armata Română.

 În imaginile postate pe Facebook se vede cum Dacian Cioloş a discutat cu văduva unui veteran de război, care a venit însoţită de copilul său. La un moment dat, băiatul a început să plângă, moment în care premierul l-a îmbrăţişat şi a început să-l îmbărbăteze.

 „Să te simţi mândru de tatăl tău, da? Ştii asta, nu? Să nu-ţi pară rău! Pentru că a decis că trebuie să facă asta...” i-a zis prim-ministrul fiului de veteran, încercând să-l îmbărbăteze. Premierul a repetat gestul şi cu alţi copii ai veteranilor de război, care au început să plângă în timpul paradei.

În cadrul paradei militare de anul acesta a defilat, pentru prima dată, şi un contingent de veterani de război răniţi în teatrele de operaţiuni în care Armata Română a participat în ultimii ani, din Afganistan, Irak sau Balcanii de Vest. Aproximativ 50 de veterani, în frunte cu ofiţerul Augustin Pegulescu, au defilat în aplauzele publicului în faţa Palatului Parlamentului.

Ulterior, Cioloş a declarat că, la defilare, momentul cel mai impresionant a fost cel în care a fost invitat la o fotografie de veteranii de război, răniţii şi văduvele celor care şi-au pierdut viaţa în misiune: „Într-o astfel de zi, cred că este lucrul cel mai impresionant, când ai oameni şi simţi oameni care sunt gata să-şi dea viaţa. La ei nu sunt vorbe. A fost momentul cel mai impresionant, să vezi copiii care au ramas orfani de tată şi pe mine, ca om, asta mă impresionează foarte mult. Sunt conştient de misiunea dificilă pe care o are Guvernul actual, mai ales după o perioadă de tensiuni, în care asteptările românilor sunt foarte mari. Vreau să le transmit românilor că am înţeles foarte bine aces mesaj, am nevoie doar de timp, n-o să stăm ascunsi, o sa comunicăm. Să nu facem schimbări doar de dragul schimbărilor“, a declarat Dacian Cioloş.

După parada militară a urmat parada de la sediul Guvernului. Unde peste 4000 de oameni și-au făcut poze cu sala unde au loc ședințele de Guvern...






Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa