Viorel Hrebenciuc – victimă a Războiului dintre SIE și SRI?!




Viorel Hrebenciuc – victimă a Războiului dintre SIE și SRI?!

Luni, 13 octombrie 2014, noaptea, în cadrul interviului dat lui Rareș Bogdan, Traian Băsescu aduce vorba despre retrocedări:
„Probabil că nu am avut nici educaţia, nu am avut pregătirea pentru a crea capitalismul autohton, cum nu am avut pregătirea să înţelegem procesul de restituire la începutul anilor ’90. Am făcut tot soiul de legi numai să-l blocăm. Trebuia să facem ce era de făcut, vă spun în mod categoric că teoria “restitutio in integrum” a fost de fapt în defavoarea foştilor proprietari, pentru că după 50-60 de ani nu mai puteai să faci restituţio in integrum. Dacă se stabilea o cotă, o analiză bine făcută, frate, din proprietatea, din valoarea proprietăţii pe care ai avut-o putem să-ţi dăm 30% – 35%, ăştia sunt banii, bună ziua, lucrurile merg mai departe, cum au făcut cehii, polonezii. De fapt, restitutio in integrum i-a făcut pe foarte mulţi să nu fie nici măcar acum repuşi în posesie.”

A treia zi, așadar, miercuri, 15 octombrie 2014 dimineața, Agenția Mediafax transmite:
„Procurorii DNA fac 25 de perchezitii in Brasov, Bacau, Covasna si Bucuresti, la cinci institutii publice, printre care si tribunalele Brasov si Covasna, fiind vizati trei judecatori de la cele doua instante si doi avocati, pentru retrocedarea ilegala a unor paduri si terenuri agricole”.

În aceeași zi sînt chemați la DNA Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu, Ioan Adam, prințul Paul și prințesa Lia, într-un Dosar privind retrocedările.

Lăsînd la o parte faptul că despre prinț și despre prințesă n-am mai auzit nimic, rămîne întrebarea:
Luni noaptea, Traian Băsescu știa ceva?
Dacă da, cît știa?

Știa, de exemplu, zvonul care circulă prin tîrg că Viorel Hrebenciuc a fost sau chiar este omul SIE și că Operațiunea tandemului DNA-SRI nu-i fără legătură cu războiul dintre SRI și SIE, în care Traian Băsescu e de partea SRI?

http://www.cristoiublog.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale