Nicolae Grigore va juca la Dinamo

Nicolae Grigore va juca la Dinamo

Mijlocașul Nicolae Grigore (31 ani), care a jucat până acum la formația cipriotă Apollon Limassol, va evolua în tricoul echipei Dinamo București.

Fostul rapidist, care a semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2015 și va purta numărul 5, s-a fotografiat în tricoul echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, care a prezentat imaginile pe contul oficial al clubului.

"Grigore este jucător de caracter, cu mentalitate de învingător. Sunt convins că experiența lui Grigore în Liga I și în cupele europene ne va ajuta să formăm o echipă competitivă", a afirmat managerul general Daniel Stanciu. ''Este un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și mă bucur că am ajuns la un acord pentru transferul la Dinamo. Am vrut să-l aduc la Timișoara, apoi am încercat la Târgu Mureș, dar nu am reușit la vremea respectivă'', a mai spus oficialul dinamovist.

"Nu sunt ipocrit să spun că sunt dinamovist de mic, dar pot să declar cu toată convingerea că sunt antistelist", a declarat Nicolae Grigore, care se va alătura lotului dinamovist aflat în cantonament la Hotel "Starlight" din Side (Antalya).

''Am luat foarte repede decizia de a semna cu Dinamo, pentru că aici am întâlnit oameni serioși, cu un proiect pentru performanță. Mă bucur că voi îmbrăca tricoul unui club mare în România, un club respectat în toată lumea'', a mărturisit Nicolae Grigore.

Grigore, care are și patru selecții în echipa națională, este un produs al clubului giuleștean, dar a mai jucat la FC Brașov și Al-Ettifaq (Arabia Saudită), iar în această iarnă a purtat discuții și pentru o revenire la Rapid. Nicolae Grigore a adunat 229 de meciuri și 24 de goluri în Liga I pentru Rapid și FC Brașov, câștigând șapte trofee în România, toate pentru Rapid: titlul de campion național (2003), Cupa României (2002, 2006, 2007) și Supercupa României (2002, 2003, 2007).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”