Rada are de primit 14 salarii restante de la FC Rapid

Tehnicianul formaţiei Rapid, Marian Rada, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că are de primit 14 salarii restante de la gruparea giuleşteană, dar cu toate acestea este antrenorul care trebuie să salveze echipa de la retrogradare.

"Fiind în insolvenţă trebuie plătite şi salariile din urmă pentru că ăsta este planul de reorganizare. Este foarte greu, pentru că dacă se întârzie atunci se adaugă la vechile datorii. În ceea ce mă priveşte, cumulat, eu am de primit 14 salarii restante. Şi sunt antrenorul Rapidului care trebuie să salveze echipa de la retrogradare, să le ridice moralul jucătorilor şi aşa mai departe. Numai că asta se întâmplă de trei ani şi e din ce în ce mai greu să îi motivez doar cu vorbe. Antrenamentele decurg normal, dar nu ştiu în capul fiecăruia ce se întâmplă şi dacă se gândeşte la fotbal sau la altceva. Noi nu am mai avut nicio şedinţă cu acţionariatul", a spus Rada.

Antrenorul consideră că era mai bine ca Rapid să nu fi promovat la finalul sezonului precedent. "Era mai bine dacă nu promovam, dacă rămâneam în Liga a II-a. Pentru că scăpam de acest sistem de retrogradare a şase echipe. Era mai uşor să promovăm din Liga a II-a în 2015 decât să ne salvăm acum de la retrogradare. Cu actualul lot şi cu situaţia de la club", a adăugat Rada.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: MIRICA CRISTIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut