Rusescu a fost operat și va lipsi o lună de pe gazon

Atacantul Raul Rusescu a fost operat, miercuri dimineața, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgență Militar "Carol Davila", a anunțat clubul de fotbal Steaua București. Intervenția a fost realizată de către Dr. Cătălin Dumitru și de medicul clubului, Dr. Flavian Aramitu, și a constat în reducerea fracturii prin metoda metoda Gillies-Dan Theodorescu, precizează sursa amintită.

Operația a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucătorului va fi de aproximativ o lună de zile.

Rusescu suferise o fractură de arcadă zigomatică dreapta și fractură de perete anterior al sinusului maxilar în meciul cu Oțelul Galați, de duminică (1-2).

Clubul a precizat că noua fractură a lui Raul Rusescu nu reprezintă o recidivă a accidentării suferite în toamna trecută, iar jucătorul a renunțat la utilizarea măștii de protecție cu acordul medicului care l-a operat.

Steaua nu va putea conta în următoarea lună nici pe fundașul Paul Papp, care a suferit în meciul amintit o fractură disjuncție de os zigomatic drept cu deplasare. Tratamentul chirurgical constă în ''reducere și osteosinteză cu mini-plăci și șuruburi la nivelul rebordului orbitar inferior și al suturii fronto-zigomatice drepte'', precizează clubul, intervenția urmând să aibă loc la începutul săptămânii viitoare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?