Vlad Chiricheș a fost transferat de la Tottenham la Napoli, OFICIAL

Vlad Chiricheș a fost transferat de la Tottenham la Napoli, OFICIAL

Fundașul român Vlad Chiricheș a fost transferat de la echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur la formația italiană SSC Napoli, au anunțat, oficial, cele două cluburi.

Napoli precizează că transferul este definitiv, după ce internaționalul român a efectuat în aceste zile vizita medicală.

Niciunul dintre cluburi nu a precizat suma de transfer, jucătorul de 25 de ani ajungând în toamna anului 2013 la Spurs, de la Steaua, pentru 9,5 milioane euro.

Chiricheș nu a reușit să își asigure un post de titular, adunând 43 de jocuri în două sezoane la formația londoneză, 27 dintre acestea în Premier League.

Ultimul meci al lui Chiricheș la Tottenham a fost unul urât, jucătorul fiind eliminat în eșecul cu Stoke City (0-3) din 9 mai.

Chiricheș este al doilea fundaș care părăsește clubul după ce francezul Younes Kaboul a semnat pentru Sunderland.

Vlad Chiricheș, care va purta tricoul cu numărul 26 la Napoli. Presa din peninsulă relata în ultimele zile că românul urma să semneze un contract pe trei ani, cu un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....