Vlad Chiricheș a fost transferat de la Tottenham la Napoli, OFICIAL

Vlad Chiricheș a fost transferat de la Tottenham la Napoli, OFICIAL

Fundașul român Vlad Chiricheș a fost transferat de la echipa engleză de fotbal Tottenham Hotspur la formația italiană SSC Napoli, au anunțat, oficial, cele două cluburi.

Napoli precizează că transferul este definitiv, după ce internaționalul român a efectuat în aceste zile vizita medicală.

Niciunul dintre cluburi nu a precizat suma de transfer, jucătorul de 25 de ani ajungând în toamna anului 2013 la Spurs, de la Steaua, pentru 9,5 milioane euro.

Chiricheș nu a reușit să își asigure un post de titular, adunând 43 de jocuri în două sezoane la formația londoneză, 27 dintre acestea în Premier League.

Ultimul meci al lui Chiricheș la Tottenham a fost unul urât, jucătorul fiind eliminat în eșecul cu Stoke City (0-3) din 9 mai.

Chiricheș este al doilea fundaș care părăsește clubul după ce francezul Younes Kaboul a semnat pentru Sunderland.

Vlad Chiricheș, care va purta tricoul cu numărul 26 la Napoli. Presa din peninsulă relata în ultimele zile că românul urma să semneze un contract pe trei ani, cu un salariu de 1,5 milioane de euro pe sezon. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria