Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid

Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid

FC Rapid a desemnat, vineri, administratorii statutari ai societăţii, Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea devenind astfel membrii Consiliului de Administraţie, informează site-ul oficial al clubului giuleştean.

Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea, în Consiliul de Administraţie al FC Rapid (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Fotbal Club Rapid a desemnat în Adunarea acţionarilor din data de 28.03.2014 administratorii statutari ai societăţii. Astfel, membrii Consiliului de administraţie sunt Adrian Zamfir, Nicolae Manea şi Iulian Udrea", se arată pe site-ul grupării din Liga a II-a.

Clubul giuleştean se află în procedura de insolvenţă din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul Bucureşti din cauza contestaţiilor depuse de diverşi creditori, dar care au fost respinse de completul de judecată în data de 3 martie.

Vineri, completul de judecată a rămas în pronunţare pentru cel târziu luni, 31 martie, în ceea ce priveşte confirmarea planului de reorganizare.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /