Alexandra Dulgheru, învinsă în turul al doilea al probei feminine de dublu la Roland Garros

Alexandra Dulgheru, învinsă în turul al doilea al probei feminine de dublu la Roland Garros

Perechea alcătuită din românca Alexandra Dulgheru și Magdalena Rybarikova (Slovacia) a fost învinsă de cuplul spaniol Silvia Soler-Espinosa/Maria Teresa Torro-Flor, cu 6-1, 6-0, vineri, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului.

Tot vineri, cuplul româno-spaniol Irina Begu/Lara Arruabarrena a fost învins de perechea Caroline Garcia (Franța)/Katarina Srebotnik (Slovenia), cap de serie nr. 8, cu 7-6 (1), 6-4, în turul al doilea.

Ambele perechi învinse vor primi 18.000 euro și 130 de puncte WTA pentru participare. România nu mai are nicio reprezentantă în proba feminină de dublu, din cinci aliniate la start (Begu, Dulgheru, Monica Niculescu, Raluca Olaru și Elena Bogdan).

Irina Begu (N. 30) este calificată în turul al treilea la simplu, unde o va înfrunta, sâmbătă, pe Petra Kvitova (Cehia), a patra favorită.

Alexandra Dulgheru a fost învinsă în turul al doilea la simplu de franțuzoaica Alize Cornet, cu 6-2, 7-5, astfel că va fi recompensată cu 50.000 de euro și 70 de puncte WTA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria