Alexe, decisiv. Dinamo câştigă la limită în faţa lui CSMS Iaşi, scor 1-0

Alexe, decisiv. Dinamo câştigă la limită în faţa lui CSMS Iaşi, scor 1-0

După golul de la Botoşani, din etapa trecută, Alexe a punctat şi sâmbătă, în poarta celor de la CSMS Iaşi, după o eroare imensă a lui Mihalache. 

Intrat pe teren în minutul 53, în locul lui Elton, atacantul a înscris după un cadou de la Mihalache, care în locul unei degajări, la o centrare a lui Rotariu, i-a aşezat practic balonul atacantului dinamovist. 

Alexe (75) a înscris cu exteriorul, din 6 metri, pentru 1-0, scor care avea să rămână cel final. 

Ambele echipe au arătat un joc destul de bun, cu destule ocazii şi trei bare, două în contul lui Dinamo, prin Gavrilă (30) şi Lazăr (81), una pentru CSMS Iaşi, prin Ţigănaşu (42). 

Dinamo a urcat pe locul 4, cu 15 puncte, în timp ce CSMS Iaşi rămâne "lanterna roşie", cu doar patru puncte, singura echipă fără victorie după opt etape. 

La finalul partidei, antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Chirilă, a spus că nu este dezamăgit de meci, însă elevii săi puteau obţine mai mult, în contextul în care au controlat jocul timp de 60 de minute.

„Nu sunt dezamăgit, se putea obţine însă mai mult. A fost o partidă bună pentru ceea ce înseamnă acum fotbalul românesc. Iaşiul cu Ionuţ Chirilă nu va arunca niciodată mingea în tribună şi nu va sta în poartă. Pentru mine jocul de azi înseamnă foarte mult. Am controlat jocul timp de 60 de minute, dar am pierdut pe o greşeală gravă. Pentru mine important e că echipa se construieşte bine. Jucătorii şi-au dat seama că trebuie să aibă încredere în ei având ştiinţa jocului. Am fost chiar la un pas să câştigăm jocul, la acea bară. Un rezultat egal era mult mai echitabil (...)”, a declarat tehnicianul CSMS Iaşi.

De cealaltă parte, Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a precizat că această victorie nu este una stralucită, dar este meritată.

„Sunt bucuros că am obţinut o victorie pe teren propriu. Nu e o victorie strălucită, dar este meritată. Nu m-am aşteptat să avem o partidă uşoară, pentru că ştiam că avem trei jucători importanţi care jucaseră foarte puţin în acest campionat. Mi-a fost greu să găsesc o formulă de apărare care să nu ia gol. Îl felicit pe Nedelcearu, a fost prima lui partidă ca titular. Bravo lor, să rămână pe aceeaşi linie. Iaşiul a avut momente bune, dar ocaziile mari le-am avut noi, plus golul. Până la urmă importantă e victoria, pentru că era important să remontez moralul jucătorilor după un eşec”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului.

Echipele de start:

Dinamo: Marc - S.Filip, Nedelcearu, Cordoş, Grecu - Boubacar, Elton - Gavrilă, C. Matei, V. Lazăr - Bilinski

CSMS Iaşi: Caparco - I. Voicu, Ov. Mihalache, Cr. Munteanu, Ţigănaşu - Novac, Al. Creţu - Onduku, Olah, Al. Ciucur - L. Dobre

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

3 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!