Ancelotti: Sunt mulţumit de scor şi de atitudinea echipei

Ancelotti: Sunt mulţumit de scor şi de atitudinea echipei

Tehnicianul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat miercuri seară, după victoria din meciul cu Borussia Dortmund, scor 3-0, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că este mulţumit de scor şi de atitudinea jucătorilor săi.

Carlo Ancelotti (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sunt mulţumit de scor şi de atitudinea echipei. Nu a fost un meci uşor. Cristiano Ronaldo a avut o problemă la genunchi şi l-am scos pentru a evita orice risc. Nu este accidentat, are doar o problemă minoră. Mă gândesc în fiecare zi la câştigarea LC. Această competiţie ne motivează foarte mult. Visăm la finală, dar până acolo ar mai fi trei meciuri. Trebuie să fim atenţi în manşa secundă cu Dortmund", a spus Ancelotti, informează uefa.com .

Formaţia Real Madrid a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Borussia Dortmund, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
Golurile au fost marcate de Bale '3, Isco '27 şi Ronaldo '57.

Returul va avea loc la 8 aprilie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”