Astra Giurgiu l-a demis pe antrenorul Oleg Protasov

Astra Giurgiu l-a demis pe antrenorul Oleg Protasov

Vicecampioana României la fotbal, Astra Giurgiu, l-a demis, luni, pe antrenorul ucrainean Oleg Protasov, din cauza rezultatelor ''nesatisfăcătoare'', a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

''Clubul Astra Giurgiu a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă și îndepărtarea echipei de obiectivele de performanță stabilite'', precizează clubul giurgiuvean.

Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanțul său oficial pe banca echipei fiind de 2 victorii și 7 egaluri în Liga I, un eșec și o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal și două înfrângeri în grupele Europa League.

Protasov (51 ani), care a antrenat-o pe Steaua în 2005, îl înlocuise pe Daniel Isăilă, care a pregătit echipa de la Dunăre în primele zece etape ale sezonului.

În 2015, Astra nu a reușit nicio victorie în trei meciuri, fiind învinsă de Steaua cu 3-0 în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii și remizând în ambele partide din campionat, 2-2 cu Concordia Chiajna la Giurgiu și 1-1 cu FC Brașov sub Tâmpa.

Astra nu a precizat cine va fi noul tehnician al echipei giurgiuvene. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...