Australian Open: Niculescu și Diacenko, în turul al doilea la dublu feminin

Australian Open: Niculescu și Diacenko, în turul al doilea la dublu feminin

Românca Monica Niculescu și rusoaica Vitalia Diacenko s-au calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, miercuri, la Melbourne, după ce au dispus cu 6-2, 4-6, 6-3 de americancele Lauren Davis/Christina McHale.

Niculescu și Diacenko, finaliste la Hobart (sâmbătă), au condus cu 4-2 în setul al doilea, dar l-au pierdut după ce americancele au luat patru ghemuri la rând. În cele din urmă, cuplul româno-rus a obținut victoria după trei seturi, în aproape două ore de joc (1 h 58 min).

În turul secund, Niculescu și Diacenko vor înfrunta câștigătoarele meciului care le opune pe americancele Raquel Kops-Jones/Abigail Spears (favoritele nr. 5) și australiencele Kimberly Birrell/Priscilla Hon.

Niculescu și Diacenko și-au asigurat un cec de 21.000 de dolari australieni și 130 de puncte WTA.

Cea mai bună performanță a Monicăi la Melbourne în proba de dublu a fost în 2012, când a atins sferturile de finală. Niculescu este jucătoarea română cu cel mai bun clasament la dublu (locul 44 mondial).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro