Auto: Mick Schumacher, debut promițător la Nurburgring în Formula 4

Auto: Mick Schumacher, debut promițător la Nurburgring în Formula 4

Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a debutat cu dreptul la Nurburgring, în Campionatul de Formula 4, clasându-se între primii zece în cursele desfășurate sâmbătă, informează AFP.

Adolescentul în vârstă de 16 ani s-a ilustrat în fața mamei sale Corina și a sorei sale Gina, prezente pentru prima oară pe circuitele automobilistice, precum și a unchiului său Ralf, fost pilot de Formula 1 prezent la Nurburgring în calitate de consultant pentru un post german de televiziune.

În cursa programată duminică, Mick Schumacher va lua startul de pe poziția a doua a grilei de start și ar putea ocupa un loc pe podium.

Cele două curse de sâmbătă au fost câștigate de germanul Marvin Dienst, liderul campionatului după 14 din cele 24 de curse din calendarul pe acest sezon.

Tânărul Schumacher, care pilotează pentru echipa olandeză Van Amersfoort Racing, ocupă locul 13 în clasamentul piloților.

Mick Schumacher calcă pe urmele ilustrului său tată, care își continuă recuperarea în Elveția după gravul accident de schi suferit pe 29 decembrie 2013 în Alpii francezi.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!