Begu și Olaru, în semifinalele probei de dublu la Seul (WTA)

Begu și Olaru, în semifinalele probei de dublu la Seul (WTA)

Perechea formată din jucătoarele române de tenis Irina Begu și Raluca Olaru s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu la turneul WTA de la Seul, dotat cu premii totale de 426.750 dolari, după 6-2, 6-2 cu cuplul ceh Kristyna Pliskova/Katerina Vankova.

Begu și Olaru, favoritele numărul trei ale probei, s-au impus în doar 53 de minute și și-au asigurat un cec de 4.950 dolari și 110 puncte WTA. În penultimul act, cele mai bune românce la dublu, potrivit clasamentului mondial, vor întâlni favoritele numărul doi, Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson (Suedia).

Begu o va înfrunta pe Larsson și în sferturile probei de simplu, unde este principala favorită. Joi, în optimi, Irina Begu a dispus de slovena Polona Hercog cu 6-2, 6-7 (6), 6-2, după două ore și 20 de minute.

Irina Begu este deținătoarea titlului în proba de dublu la Seul, alături de Lara Arruabarrena (Spania). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...