Blanc: Am marcat trei goluri, dar am văzut şi că putem primi

Blanc: Am marcat trei goluri, dar am văzut şi că putem primi

Tehnicianul formaţiei Paris Saint-Germain, Laurent Blanc, a declarat miercuri seară, după victoria din meciul cu Chelsea, scor 3-1, din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor, că echipa sa a înscris de trei ori, dar a arătat şi că poate primi goluri, astfel că returul va fi foarte dificil.

Laurent Blanc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Cred că băieţii au dat totul în această seară (n.r - miercuri seară). Am fost puţin precauţi în construcţia jocului. Ne-a fost teamă de contraatacurile celor de la Chelsea, o echipă foarte puternică. Zlatan Ibrahimovici a avut o mică durere musculară. Va trebui să vedem dacă va avea nevoie de o perioadă de repaus. Ştiam că indiferent de rezultatul din tur partida de pe Stamford Bridge va fi dificiilă. Scorul din acest meci nu va schimba starea de spirit. Ştim că va fi foarte greu marţi. Am marcat trei goluri, dar am văzut şi că putem primi", a spus Blanc, informează uefa.com .

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Chelsea Londra, într-un meci contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Pentru PSG au marcat Lavezzi '4, David Luiz '61 (autogol) şi Pastore '90+3, iar pentru Chelsea a înscris Hazard '27 (penalti).

Returul va avea loc la 8 aprilie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...