BOMBA ANULUI. Steaua dă lovitura pe PIAŢA TRANSFERURILOR

BOMBA ANULUI. Steaua dă lovitura pe PIAŢA TRANSFERURILOR

George Ţucudean este jucătorul lui Standard Liege

Steaua se va desparti in vara de cei doi atacanti centrali din lot, Federico Piovaccari si Pantelis Kapetanos, motiv pentru care Laurentiu Reghecampf il doreste pe George Tucudean.

"Daca vom avea posibilitatea de a-i face o oferta lui Tucudean iar noi - patronul echipei, Meme si cu mine - vom considera ca el merita sa joace la Steaua, atunci vom incerca sa il luam", a declarat Laurentiu Reghecampf.

Tucudean (23 de ani) este sub contract cu Standard Liege, care l-a achizitionat in ianuarie 2013 de la Dinamo, pentru 1.000.000 de euro. Tucudean a fost imprumutat la Dinamo in vara lui 2013 si este de vanzare pentru 800.000 de euro.

"Daca George considera ca un transfer la Steaua l-ar avantaja, sa se duca in Ghencea. Ce conteaza ca a jucat si la Dinamo? Daca va da doua goluri, suporterii il vor ierta imediat. Nu conteaza de unde iti iei banii, atata timp cat iti faci treaba. Probabil la inceput va fi injurat, dar nu ar fi o problema. Pai, daca e sa vorbim sincer, te mai injura si nevasta acasa daca nu faci ce trebuie", a declarat tatal lui Tucudean pentru Fanatik .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...