Box: Pacquiao a acceptat o bursă mai mică, numai ca meciul cu Mayweather Jr. să aibă loc

Box: Pacquiao a acceptat o bursă mai mică, numai ca meciul cu Mayweather Jr. să aibă loc

Cel mai așteptat meci de box din lume în ultimii șase ani, între Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao, este tot mai aproape de finalizare, după ce pugilistul filipinez a acceptat o bursă mai mică, de 40 la sută, față de 60 la sută cât a cerut americanul, relatează agenția EFE.

După ce promotorul lui Pacquiao, Bob Arum, a anunțat că protejatul său este de acord cu condițiile financiare impuse de american, un acord pentru perfectarea meciului pe 2 mai la Arena Garden din Las Vegas pare iminent.

Arum evaluează că bursa meciului se va ridica la circa 120 milioane dolari, din care 60 la sută vor merge către Mayweather, 38 ani, neînvins în cele 47 de meciuri disputate la profesionism. Un răspuns negativ al americanului ar fi văzut ca o teamă pentru un meci cu Pacquiao, 36 ani, care are un palmares de 57 victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri.

Meciul ar urma să fie promovat în comun de ambele canale cu care au contracte boxerii, HBO (Pacquiao) și respectiv Showtime (Mayweather Jr.), iar încasările vor fi împărțite egal între cele două televiziuni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...