Burleanu: Dacă vom avea o nominalizare pentru CEx al UEFA, aceea va fi a preşedintelui FRF

Burleanu: Dacă vom avea o nominalizare pentru CEx al UEFA, aceea va fi a preşedintelui FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care forul de la Casa Fotbalului va avea o nominalizare pentru un candidat la funcţia de membru al Comitetului Executiv al UEFA, în locul lui Mircea Sandu, aceea nu poate fi decât a sa.

Burleanu: Dacă vom avea o nominalizare pentru CEx al UEFA, aceea va fi a preşedintelui FRF (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Nu m-am gândit la persoana care va fi nominalizată ca membru în Comitetul Executiv. Ne gândim doar să aibă şanse de câştig. Nu vom merge niciodată cu propuneri care nu vor fi acceptate. În niciun caz nu va fi propus un subaltern al meu în Comitetul Executiv al UEFA. Tot ceea ce înseamnă politica externă a Federaţiei Române de Fotbal, toate aceste obiective ţin de poziţia preşedintelui. Altfel spus dacă vom avea o nominalizare, nu poate fi decât a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal. Dar acum nu este un lucru pe care să-l fi analizat", a declarat Burleanu.

Fostul preşedinte al FRF şi actual membru în Comitetul Executiv al UEFA, Mircea Sandu, a anunţat în cursul săptămânii trecute că renunţă la toate clauzele contractuale pe care le avea cu federaţia, prin care instituţia se obliga să-l nominalizeze în 2015 la alegerile din cadrul forului european, când avea şanse să fie ales vicepreşedinte.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”