Campionatul Mondial al Cluburilor se va putea desfăşura în Maroc

Campionatul Mondial al Cluburilor se va putea desfăşura în Maroc

Campionatul Mondial al Cluburilor, la care va participa şi deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid, se va putea desfăşura în decembrie în Maroc, cum s-a stabilit, această ţară nefiind afectată de Ebola, a anunţat FIFA.

Campionatul Mondial al Cluburilor se va putea desfăşura în Maroc

"Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, nu există niciun caz de Ebola în Maroc, astfel că nu sunt motive ca să discutăm despre schimbarea locului de desfăşurare a competiţiei", a precizat FIFA într-un comunicat.

Din luna martie până în prezent, în Africa de Vest (Liberia, Guineea, Nigeria, Sierra Leone) au decedat 1.350 de persoane din cauza virusului Ebola.

La Campionatul Mondial al Cluburilor, programat să se desfăşoare în perioada 10-20 decembrie, vor participa Real Madrid, argentinienii de la San Lorenzo, mexicanii de la Cruz Azul, neo-zeelandezii de la Auckland City şi marocanii de la Moghreb Tetouan, precum şi câştigătorilor Ligii Campionilor Africii şi LC Asiei, care urmează să fie stabiliţi.

În 2013, turneul a fost câştigat de Bayern Munchen.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro