Cehul Jiri Vesely, în sferturile turneului BRD Năstase Țiriac Trophy

Cehul Jiri Vesely, în sferturile turneului BRD Năstase Țiriac Trophy

Jiri Vesely, cap de serie nr. 7 este al doilea jucător ceh calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 494.310 euro, după compatriotul său Lukas Rosol, care a obținut calificarea mai devreme (4-6, 6-4, 6-3 cu sârbul Dusan Lajovic). Miercuri, în optimi, Vesely l-a învins pe tunisianul Malek Jaziri în două seturi: 6-3, 6-1.

În proba de dublu din cadrul turneului bucureștean, perechea Treat Huey(Filipine)/Scott Lipsky (SUA), cap de serie nr. 4, s-a calificat în sferturi în urma victoriei obținute în două seturi, 6-3, 6-4, în fața cuplului Andrei Golubev (Kazahstan)/Denis Istomin (Uzbekistan).

În sferturile de finală, Treat Huey și Scott Lipsky vor întâlni perechea britanică Colin Fleming/Jonathan Marray, care a învins cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3, cuplul Mate Pavici (Croația)/Michael Venus (Noua Zeelandă). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina