Chelsea, bătută acasă Sunderlenad, ultima clasată. Mourinho, la prima înfrângere pe Stamford Bridge

Chelsea, bătută acasă Sunderlenad, ultima clasată. Mourinho, la prima înfrângere pe Stamford Bridge

Londonezii au pierdut acasă, în faţa ultimei clasate din Premier League, Sunderland, pe care au şi condus-o cu 1-0, prin golul lui Eto o (12).Sunderland a revenit prin Wickham (18) şi Fabio Borini, cu un gol înscris din penalty în minutul 82. A fost prima înfrângere pentru Mourinho în faţa propriilor suporteri, în campionat, după 77 de meciuri jucate de Chelsea sub comanda lui.

În acest timp a reuşit 61 de victorii şi 16 egaluri pe stadionul propriu. 48 de meciuri au fost fără gol primit! În toate aceste partide, Chelsea a marcat 165 de goluri, primind doar 37.

Liverpool, care joacă azi, la Norwich, de la ora 14.00, se poate detaşa la cinci puncte faţă de Chelsea, cu trei etape înaintea terminării campionatului. Săptămâna viitoare va fi însă meciul direct, Liverpool - Chelsea, care poate clarifica soarta titlului.. În ecuaţie se mai află însă şi Manchester City, care are patru puncte mai puţin decât Chelsea, dar şi două meciuri în minus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina