Chris Evert: Serena Williams ar trebui s-o scoată pe Simona Halep la cină

Chris Evert: Serena Williams ar trebui s-o scoată pe Simona Halep la cină

Fosta jucătoare de tenis Chris Evert a scris, vineri, pe Twitter, că Serena Williams ar trebui să o invite la cină pe Simona Halep, după ce ocupanta locului 1 WTA a reuşit să acceadă în semifinalele Turneului Campioanelor datorită româncei.

"Cred că Serena Williams ar trebui s-o scoată la cină pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru că le-au ţinut în «viaţă»!", a scris Evert.

De asemenea, cotidianul L'Equipe a notat că Serena Williams a ajuns în semifinalele Mastersului de la Singapore datorită Simonei Halep, în timp ce presa italiană precizează că "Halep o salvează pe Williams".

Caroline Wozniacki a afirmat, după ce a învins-o pe Petra Kvitova şi a permis calificarea Agnieskăi Radwanska în semifinale, că poloneza i-a promis că o va duce la cumpărături dacă va câştiga meciul cu sportiva cehă: "Sper că se va ţine de promisiune. Îmi datorează o geantă", a afirmat sportiva daneză.

Simona Halep a câştigat un set în meciul cu Ana Ivanovici , echivalent cu eliminarea sportivei sârbe şi calificarea liderului WTA, Serena Williams, în semifinalele Turneului Campioanelor, fază în care americanca o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...