Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie

Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie

Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, a fost distrusă de două obuze de artilerie, a declarat directorul general al grupării ucrainene, Serghei Palkin, conform agenţiei Itar-Tass.

Clădirea principală de la baza de pregătire a echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, distrusă de obuze de artilerie (Imagine: shakhtar.com)

"Din fericire nimeni nu a fost rănit. Însă baza este distrusă. Nu am idee ce va urma. În primul rând războiul trebuie să se termine", a spus Palkin.

Potrivit site-ului oficial al clubului din Doneţk , obuzele de artilerie au lovit în noaptea de vineri spre sâmbătă clădirea în care, înainte de începerea conflictului din regiune, jucătorii lui Lucescu stăteau în cantonament.

În urmă cu o săptămână, şi la stadionul Donbass al echipei Şahtior au avut loc două explozii puternice, înregistrându-se pagube semnificative.

În prezent, echipa Şahtior este cazată şi se antrenează la Kiev şi joacă meciurile de pe teren propriu la Lvov.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina