Costel Pantilimon, în echipa etapei din Premier League

Portarul Costel Pantilimon de la Sunderland a fost inclus de presa engleză în echipa etapei a XVII-a din Premier League, după evoluţia lui din meciul disputat, în deplasare, cu Newcastle United, scor 1-0.

"Sunderland a reuşit a patra victorie consecutivă în faţa formaţiei Newcastle United, scor 1-0, pe St. James’ Park, şi nu este o surpriză că succesul a fost construit pe o remarcabilă defensivă. «Pisicile negre» le-au zădărnicit celor de la Newcastle numeroase oportunităţi de a înscrie şi, atunci când gazdele au reuşit ceva, uriaşul portar Costel Pantilimon le-a oprit pe «coţofene». Pantilimon a reuşit câteva intervenţii de fineţe în timpul meciului, dar cea acrobatică la Moussa Sissoko a fost strălucită", a scris www.winnersports.co.uk.

Echipa etapei, potrivit sursei citate, este următoarea: Pantilimon (Sunderland) - Zabaleta (Manchester City), Skrtel (Liverpool), Fonte (Southampton), Ashley Young (Manchester United) - Matici (Chelsea), Larsson (Sunderland) - David Silva (Manchester City), Downing (West Ham United), Cazorla (Arsenal) - Charlie Austin (Queens Park Rangers).

"Poate Adam Johnson primeşte aplauzele pentru golul ce a adus victoria în derbi, dar eroul prea uşor trecut cu vederea, nu numai în acest meci, ci în tot sezonul echipei Sunderland, este portarul Pantilimon. Trimis pe teren în locul gafeurului Vito Mannone, românul a păstrat poarta neatinsă pentru al patrulea meci din opt partide. Paradele strălucitoare reuşite în faţa adversarilor Ayoze Perez şi Moussa Sissoko - inclusiv una chiar înaintea golului marcat de Johnson - i-a ţinut pe oamenii lui Gus Poyet în joc şi în cursa pentru o victorie vitală. Pantilimon are cel mai bun procentaj al şuturilor apărate (82 la sută) dintre toţi portarii din Premier League în acest sezon şi continuă să-şi dovedească valoarea", a scris site-ul teamtalk.co.uk.

În opinia acestei publicaţii, echipa ideală este Pantilimon (Sunderland) - Zabaleta (Manchester City), Okore (Aston Villa), Terry (Chelsea), Cresswell (West Ham United) - Silva (Manchester City), Larsson (Sunderland), Reed (Southampton), Coutinho (Liverpool) - Austin (Queens Park Rangers), Carroll (West Ham United).

Echipa Sunderland, cu portarul Costel Pantilimon integralist, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Newcastle United, într-un meci din etapa a XVII-a din Premier League. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Adam Johnson, în minutul 90.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

2 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

3 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Stelian Tănase intră tare la Băsescu: Secu l-a reactivat pe Petrov