CSA Steaua "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu FC Steaua

CSA Steaua "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu FC Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat, într-un comunicat remis AGERPRES, că "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu clubul de fotbal FC Steaua, pentru a găsi "soluții legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc".

După ce gruparea de fotbal a pierdut sigla și culorile în litigiul cu CSA Steaua, acest club a invitat oficialii FC Steaua la "o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate", întâlnire care să aibă loc joi 15 ianuarie, de la ora 15,00.

Iată comunicatul Biroul de presă al CSA Steaua:

"Clubul Sportiv al Armatei menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții cu reprezentanții societății comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluțiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.

Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15,00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua București, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate.

Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' a militat întotdeauna și o va face în continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv românesc".

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

4 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…