CSA Steaua "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu FC Steaua

CSA Steaua "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu FC Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunțat, într-un comunicat remis AGERPRES, că "menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții" cu clubul de fotbal FC Steaua, pentru a găsi "soluții legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc".

După ce gruparea de fotbal a pierdut sigla și culorile în litigiul cu CSA Steaua, acest club a invitat oficialii FC Steaua la "o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate", întâlnire care să aibă loc joi 15 ianuarie, de la ora 15,00.

Iată comunicatul Biroul de presă al CSA Steaua:

"Clubul Sportiv al Armatei menține disponibilitatea de a purta în continuare discuții cu reprezentanții societății comerciale care administrează echipa de fotbal pentru identificarea soluțiilor legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc.

Astfel, joi, 15 ianuarie, începând cu orele 15,00, conducerea Clubului militar invita Consiliul de Conducere al echipei de fotbal, la sediul CSA Steaua București, pentru o întâlnire oficială în vederea clarificării situației generate.

Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' a militat întotdeauna și o va face în continuare pentru promovarea performantelor fenomenului sportiv românesc".

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…