Culisele transferului ratat de Steaua: Younés Hamza a preferat campionatul bulgar, în detrimentul celui românesc

Culisele transferului ratat de Steaua: Younés Hamza a preferat campionatul bulgar, în detrimentul celui românesc

Unul dintre clişeele legate de fotbalişti spun că profesionalismul le permite jonglarea între echipe, fără a ţine cont de rivalităţi, contracte de respectat şi alte chestiuni similare. Cu toate că Younés Hamza îşi dăduse acordul pentru a evolua în Ghencea, jucătorul a ales o schimbare de planuri şi s-a orientat spre plaiurile bulgare. Potrivit preşedintelului Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că lucrurile erau stabilite: „Vedeţi ce caracter are acest jucător. Un om cu care baţi palma, cu care vorbeşti la telefon trei zile la rând şi jumătate de oră duminică seară. Nu mi s-a mai întâmplat“.

Conform oficialului stelist, Younés Hamza insista să primească în scris oferta campioanei României pentru a se duce la cea din Bulgaria şi a cere un salariu mai mare. Problema rămâne, însă, atacul roş-albaştrilor, care nu va fi întărit în timp util. În această privinţă, situaţia e vagă: „În momentul ăsta nu aş putea să vă spun. E greu de decis în momentul ăsta, pentru că trebuie să ne gândim că mai e o săptămână până la primul meci cu Ludogoreţ. Trebuie să fie un jucător care a început deja campionatul, să fie în formă şi e destul de greu să se integreze într-o săptămână. Nu avem un nume concret“, a conchis Argăseală. Tunisianul transferat de la Botev Plovdiv la Ludogoreţ pentru următorii trei ani va putea fi trecut pe lista playoff-ului cu Steaua, care se va disputa pe 19 şi 27 august, în Bucureşti şi Sofia.

Povestea „olandezului zburător“, ultimul fotbalist transferat de Steaua: în 2010 juca la Jiul Petroşani, în liga a patra

Lovitură "grea" încasată de Steaua înaintea meciului cu Ludogorets

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”