Cupa Davis: România - Slovacia 2-3

Cupa Davis: România - Slovacia 2-3

Echipa României a fost învinsă cu 3-2 de Slovacia în întâlnirea de Cupa Davis ce a avut loc pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, după ce Adrian Ungur (199 ATP) s-a impus duminică, în ultimul meci de simplu, în fața lui Norbert Gombos în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, ratând calificarea pentru barajul Grupei Mondiale.

În prima partidă de simplu de duminică, care ar fi putut relansa întâlnirea, Marius Copil (180 ATP) a fost învins de Martin Klizan (38 ATP), cu 7-6, 6-3, 6-3, compromițând șansele României de a disputa barajul pentru promovarea în Grupa Mondială.

Vineri, în primele meciuri de simplu, Marius Copil s-a impus în patru seturi, 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), în fața lui Norbert Gombos, în timp ce Adrian Ungur (199 ATP) a pierdut în fața slovacului Martin Klizan (38 ATP) în trei seturi, 6-4, 6-2, 6-0.

În partida de dublu, desfășurată sâmbătă, perechea Andrej Martin/Igor Zelenay s-a impus în fața cuplului Horia Tecău/Florin Mergea în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-3.

În urma acestui rezultat, România va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană, în timp ce Slovacia va disputa barajul pentru calificarea în Grupa Mondială. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa