Dănciulescu: Sunt convins că de la anul ne vom bate la campionat

Dănciulescu: Sunt convins că de la anul ne vom bate la campionat

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, că este convins de faptul că gruparea "alb-roşie" se va lupta din sezonul viitor la câştigarea campionatului.

Ionel Danciulescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu este un lucru bun cu aceste oscilaţii, dar nu avem ce face. Cred că această prestaţie bună de la Ploieşti o să fie încununată de una bună şi cu Oţelul Galaţi. Am mers cât de cât bine în campionat. Se putea şi mai bine, dar suntem în această perioadă de schimbări şi sunt convins că de la anul ne vom bate la campionat", a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu speră ca Dinamo, chiar dacă nu va obţine calificarea în finală, să reuşească să învingă pe Steaua în returul semifinalei Cupei României - Timişoreana. "Important e să facem o partidă bună şi să câştigăm meciul cu Steaua, mai departe nu ştiu ce va fi. De aceea îmi doresc ca stadionul să fie plin şi să ne încurajeze aşa cum au făcut-o în acest sezon, din minutul 1 până în minutul 94", a completat Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a participat, miercuri, alături de jucătorii echipei, la şcoala generală numărul 28, la "Ora de Dinamo", unde "alb-roşii" au oferit autografe şi au împărţit eşarfe cu însemnele clubului. "Acest gen de acţiuni ar trebui să fie mult mai dese, iar noi cei de la Dinamo le vom face şi vom fi alături de cei mici. Totul e magnific atunci când eşti înconjurat de cei mici, care sunt inocenţi şi au sufletul curat. Copiii s-au bucurat mai mult când a intrat mascota decât când au intrat băieţii", a explicat Dănciulescu.

La rândul său, atacantul George Ţucudean a precizat că a fost confundat de copii cu fundaşul Laurenţiu Rus. "Mă bucur că facem astfel de acţiuni, că suntem alături de cei mici. E prima oară când am adus şi mascota la un astfel de eveniment. De data asta cred că au făcut selecţie, steliştii au fost la ore, iar dinamoviştii sunt în curte", a subliniat Ţucudean, care nu crede că eventuala suspendare a antrenorului Flavius Stoican va afecta jocul echipei în partida cu Oţelul Galaţi.

Mijlocaşul Valentin Lazăr a menţionat că în şcoala generală a avut probleme cu părinţii săi, deoarece prefera să meargă la antrenamente. "Când eram în şcoală nu s-au întâmplat asemenea acţiuni, dar cred că m-aş fi bucurat foarte mult, atât timp cât îmi plăcea fotbalul. Pe mine m-au recunoscut puţini copii, doar că am dat gol cu Steaua, dar e ok. Când eram mic făceam mai mult fotbal decât şcoală. Preferam să fac două antrenamente pe zi decât să mă duc la şcoală. Am avut o luptă grea cu părinţii, dar încet-încet am reuşit cu fotbalul", a mai spus Lazăr.

În timpul acţiunii dinamoviştilor, la balconul unui apartament de lângă şcoala generală, un fan stelist a afişat un cearceaf de culoare portocalie pe care a scris cu o cariocă scorul înregistrat în manşa tur a semifinalei Cupei României - Timişoreana, 5-2.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”