Diego Simeone a primit opt partide de suspendare, după incidentele de la Supercupa Spaniei, cu Real Madrid

Diego Simeone a primit opt partide de suspendare, după incidentele de la Supercupa Spaniei, cu Real Madrid

Comisia de Competiţii a Federaţiei Spaniole de Fotbal l-a suspendat pentru opt etape pe Diego Simeone pentru incidentele pe care le-a provocat la returul Supercupei Spaniei, câştigat de Atletico Madrid în faţa lui Real Madrid . Pe lângă această suspendare, tehnicianul argentinian a mai primit şi o amendă de 4805 de euro, în vreme ce clubul Atletico Madrid a fost amendat cu 2800 de euro.

Simeon urmează să ispăşească cele opt etape de suspendare astfel: patru în La Liga, iar celelalte patru în Supercupa Spaniei, adică aceeaşi competiţie în care a fost sancţionat, scrie digisport.ro.

„Este un subiect încheiat. Nu e bine să continuăm să vorbim despre acelaşi lucru. Cei care decid vor vedea care este cea mai potrivită pedeapsă. Cine greşeşte trebuie să plătească. Aştept să văd ce sancţiune voi primi. Oricum, German Burgos (”secundul” său - n.r.) are capacitatea de a mă înlocui pe bancă şi încrederea mea. Vedem fotbalul în acelaşi mod”, declara Simeone înainte de a afla decizia Comisiei, semn că se resemnase în privinţa unei suspendări.

Diego Simeone, nemulţumit de arbitrajul partidei Atletico Madrid - Real Madrid, l-a lovit cu palma pe arbitru asistent, gesticulând şi având un limbaj trivial la adresa "fluieraşilor", gest pentru care a fost trimis în tribune la acest meci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...