Dinamo, calificată dramatic în semifinalele Cupei României

Dinamo, calificată dramatic în semifinalele Cupei României

Dinamo București s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României la fotbal, printr-un gol marcat în ultimele secunde, marți seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, în meciul câștigat cu scorul de 2-1 (1-0) în fața formației Astra Giurgiu, în sferturile de finală ale competiției. Dinamo a deschis scorul prin camerunezul Eddy-Harlem Gnohere (16), dar nu a mai făcut același joc bun în repriza secundă.

Dinamo ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 63, când mingea a lovit mâna lui Filipe Teixeira în propriu careu.

Astra a pus mai multă presiune în ultima parte a meciului și avut o bară în minutul 83, prin Daniel Niculae, fază la care arbitrul asistent Octavian Șovre a semnalizat eronat ofsaid.

Giurgiuvenii au restabilit egalitatea prin Gabriel Enache (90+1), cu un șut din afara careului.

Dinamo a ieșit imediat la atac și a marcat în urma unei acțiuni personale a croatului Antun Palic (90+4), la ultima fază a meciului.

De remarcat că antrenorul oaspeților, Marius Șumudică, a părăsit stadionul în minutul 70 și a plecat pe picioarele sale la Spitalul de Urgență Floreasca pentru un consult, potrivit Digi Sport.

Dinamo este a doua echipă calificată în semifinale, după ASA Târgu Mureș.

FC Dinamo București — AFC Astra Giurgiu 2-1 (1-0), Stadion Dinamo — București
Au marcat: Eddy-Harlem Gnohere (16), Antun Palic (90+4), respectiv Gabriel Enache (90+1).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Aurel Ionescu (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...