Doi dintre titularii lui Gâlcă vor PLECA după "dubla" cu Ludogoreţ. Steaua se DESTRAMĂ

Doi dintre titularii lui Gâlcă vor PLECA după "dubla" cu Ludogoreţ. Steaua se DESTRAMĂ

Costel Galca i-a cerut lui Becali sa nu vanda multi jucatori

După "dubla" cu formaţia bulgară, gruparea din Ghencea are şanse mari să se despartă de alţi doi titulari, după ce în această vară au mai plecat Tătăruşanu şi Pintilii, jucători de bază în mandatul lui Reghecampf. Este vorba despre Cristi Tănase şi Iasmin Latovlevici.

Primul nu va evolua sigur în manşa tur cu Ludogoreţ. Costel Gâlcă a anunţat, la conferinţa de presă oficială dinaintea meciului din Liga Campionilor, că 100% nu va conta pe serviciile decarului, care este accidentat. Din câte se pare, sunt şanse mari ca Tănase să plece din Ghencea, după un scenariu care a fost folosit și în cazurile lui Chiricheș și Gardoș, ambii transferați în Premier League.

Şi în cazul lui Latovlevici lucrurile par clare. Fundaşul, care a intrat în ultimul an de contract cu Steaua, va fi urmărit din nou, în această seară, de trimişii lui Dinamo Zagreb. Aceştia au fost în tribună şi la meciul cu Pandurii, însă atunci "Lato" a fost lăsat în afara lotului, fiind menajat pentru partida cu Ludogorets.

Sursa: Digisport

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...