După ce l-a reclamat la DNA, Didi Prodan i-a făcut şi plângere penală lui Burleanu

După ce l-a reclamat la DNA, Didi Prodan i-a făcut şi plângere penală lui Burleanu

Burleanu încearcă să-l dea afară pe Prodan de la Federaţie, iar acesta l-a reclamat la DNA pentru că i s-ar fi pus în spate o aşa zisă tentativă de viol. Ier însă, Prodan i-a făcut şi o plângere penală lui Răzvan Burleanu, deoarece acesta l-a înlocuit într-o Comisie a UEFA. "Preşedintele nevalidat trebuia să aibă acordul Comitetului Executiv pentru a mă scoate pe mine sau pe Belodedici din comisiile UEFA, ori el a făcut aceste modificări de la sine putere, că aşa a vrut. M-am întâlnit în această dimineaţă cu avocatul meu şi am făcut o plângere penală împotriva preşedintelui FRF pentru abuz în serviciu. Mai departe se va ocupa avocatul. Aştept acum ca preşedintele să-şi explice faptele", a spus Prodan pentru ProSport.

O altă schimbare s-a petrecut în Comisia de Dezvoltare şi Asistenţă Tehnică, unde Miodrag Belodedici a fost înlocuit cu Aurel Ţicleanu, şeful departamentului de scouting al FRF, dar Belo spune că deocamdată nu ştie nimic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro