Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu România

Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu România

Eugenie Bouchard, nr.7 mondial, va disputa meciul de baraj pentru Grupa Mondială a competiției feminine de tenis Fed Cup dintre echipele Canadei și României, ce va avea loc în zilele de 18 și 19 aprilie la Montreal, a anunțat duminică Federația canadiană de specialitate, citată de AFP. Eugenie Bouchard, cea mai bună jucătoare canadiană a momentului, nu a făcut parte inițial din lotul anunțat pentru partida cu România, ea traversând o perioadă mai puțin fastă după Openul Australiei, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminată din debut la Anvers (Belgia) și Miami, și în optimi la Indian Wells.

Bouchard nu a participat la partida din primul tur al Fed Cup cu Cehia, de la începutul lunii februarie, deținătoarea titlului, care a spulberat Canada cu 4-0.

Din lotul canadian mai fac parte Sharon Fichmann, Gabriela Dabrowski și Francoise Abanda, în timp ce România va fi lipsită de aportul Simonei Halep, nr.3 mondial, dar va putea conta pe Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Raluca Olaru.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 Foarte interesante amănunte!

3 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

4 Rusia, o imagine cât o mie de cuvinte...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei