Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu România

Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în meciul de Fed Cup cu România

Eugenie Bouchard, nr.7 mondial, va disputa meciul de baraj pentru Grupa Mondială a competiției feminine de tenis Fed Cup dintre echipele Canadei și României, ce va avea loc în zilele de 18 și 19 aprilie la Montreal, a anunțat duminică Federația canadiană de specialitate, citată de AFP. Eugenie Bouchard, cea mai bună jucătoare canadiană a momentului, nu a făcut parte inițial din lotul anunțat pentru partida cu România, ea traversând o perioadă mai puțin fastă după Openul Australiei, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminată din debut la Anvers (Belgia) și Miami, și în optimi la Indian Wells.

Bouchard nu a participat la partida din primul tur al Fed Cup cu Cehia, de la începutul lunii februarie, deținătoarea titlului, care a spulberat Canada cu 4-0.

Din lotul canadian mai fac parte Sharon Fichmann, Gabriela Dabrowski și Francoise Abanda, în timp ce România va fi lipsită de aportul Simonei Halep, nr.3 mondial, dar va putea conta pe Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Raluca Olaru.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”