FC Steaua București s-a despărțit de cinci jucători

FC Steaua București s-a despărțit de cinci jucători

Echipa FC Steaua București, care a dominat sezonul fotbalistic intern, cucerind toate cele trei trofee puse în joc, a anunțat vineri despărțirea de cinci jucători: portarul Giedrius Arlauskis, fundașul Iasmin Latovlevici, mijlocașii Alexandru Bourceanu și Andrei Prepeliță, împreună cu atacantul Raul Rusescu, toți aflați la final de contract cu gruparea roș-albastră.

"Fotbal Club Steaua București anunță că jucătorii Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepelita, Raul Rusescu și Alexandru Bourceanu au ajuns la finalul contractului cu echipa noastră și nu vor mai continua în tricoul Campioanei", precizează FC Steaua într-un comunicat postat pe contul său Facebook .

"Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru performanțele extraordinare realizate de-a lungul anilor în tricoul roș-albastru, în care au cucerit 3 titluri consecutive, o Super Cupă a României, o Cupă a Romaniei și Cupa Ligii, precum și participări în grupele UEFA Champions League și UEFA Europa League. Le urăm mult succes în continuare și să aibă parte de cât mai multe performanțe în tricourile echipelor pe care le vor reprezenta în viitor", adaugă gruparea din bulevardul Ghencea în comunicatul său.

În cursul zilei de joi, echipa Watford FC, care va reveni în prima ligă din Anglia în sezonul viitor, a anunțat că l-a înregimentat pe Giderius Arlauskis, fără să dezvăluie detaliile contractului cu portarul lituanian. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...