Fotbal: CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timișoreana după ce era condusă cu 3-0 în minutul 61

Fotbal: CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timișoreana după ce era condusă cu 3-0 în minutul 61

CFR Cluj s-a calificat cu emoții în semifinalele Cupei României-Timișoreana la fotbal, marți seara, la Pitești, după ce a învins formația de ligă secundă CS Mioveni cu scorul de 4-3 (0-1).

CFR a câștigat în urma unei răsturnări spectaculoasă de scor, marcând de patru ori în ultima jumătate de oră a partidei, după ce a fost condusă cu 3-0. Mai mult, CFR a reușit egalarea în minutul 87, după o fază în care jucătorii echipei clujene au dat dovadă de lipsă de fair-play, refuzând să ofere înapoi mingea jucătorilor argeșeni.

Gazdele au controlat prima repriză, au trimis mingea în bară prin Andrei Nilă (25) și au deschis scorul grație golului înscris de Bogdan Stoica (35). În debutul reprizei secunde, formația antrenată de Claudiu Niculescu a mai punctat de două ori, profitând de erori ale defensive adverse, prin Andrei Nilă (50) și Marius Galan (59).

CFR a revenit în joc după un penalty destul de ușor acordat și transformat de francezul Gregory Tade (62). Georgianul Ghiorghi Ceanturia (68) a redus diferența pentru oaspeți (68). În min. 86, un jucător al gazdelor a blocat un șut și a avut nevoie de îngrijiri, drept pentru care un coleg a trimis mingea în afara gazonului. Susic (CFR) a executat autul de la margine pentru Ceanturia, însă acesta nu a înapoiat mingea gazdelor, ci a trimis spre Tade, care a preluat și a marcat pe lângă portarul Octavian Popescu, restabilind egalitatea.

Cei de la CS Mioveni, jucători și oficiali, au protestat și au continuat să facă acest lucru, lăsând jocul pe planul secund, astfel că macedoneanul Mirko Ivanovski (90+1) a profitat de starea de spirit a adversarilor și a marcat golul victoriei în minutul 90+1.

Meciul s-a desfășurat pe un teren greu, cu zăpadă, startul său fiind întârziat cu câteva minute pentru retrasarea terenului.

''Buturuga mică'' a fost aproape de a elimina pe CFR Cluj, după ce anterior scosese din competiție pe Astra Giurgiu (deținătoarea trofeului) și pe Dinamo București.

CS Mioveni — CFR Cluj 3-4 (1-0), Complexul Sportiv "Nicolae Dobrin" — Pitești

Au marcat: Bogdan Stoica (35), Andrei Nilă (50), Marius Galan (59), respectiv Gregory Tade (62 — penalty, 87), Ghiorghi Ceanturia (68), Mirko Ivanovski (90+1).

Arbitru: Dragoș Istrate (București); arbitri asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila), Marius Florin Badea (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (București)

Observatori: Nicolae Marodin (București) — CCA, Sorin Cojocaru (București) — FRF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...