Fotbal: Claudiu Maior - În proporție de 99,9% Dan Petrescu va antrena ASA Târgu Mureș, cu un mic amendament

Fotbal: Claudiu Maior - În proporție de 99,9% Dan Petrescu va antrena ASA Târgu Mureș, cu un mic amendament

Vicepreședintele Consiliului de Administrație al ASA Târgu Mureș, Claudiu Maior, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că în proporție de 99,9% clubul mureșean de fotbal s-a înțeles cu fostul internațional Dan Petrescu pentru preluarea conducerii echipei, însă se așteaptă câteva zile pentru a se vedea dacă acesta va primi sau nu o altă ofertă din străinătate.

"În proporție de 99,9% Dan Petrescu este la Târgu Mureș, rămâne doar ca să vedem dacă până marți după-amiază nu va primi o ofertă din afară. Dacă va primi o ofertă din afară, este clar că nu ne putem compara cu țările europene vizavi de bani, iar în ceea ce privește România, e clar că dacă va fi să aleagă o echipă va rămâne la Târgu Mureș, niciunde în altă parte. Dan Petrescu acum a plecat de la Târgu Mureș și cred că așa cum am spus, în proporție de 99,9% este antrenorul ASA cu acel mic amendament. Din păcate, Târgu Mureș nu poate oferi bani mai mulți decât are în buget și atunci când vorbim despre sute de mii și chiar milioane de euro bani care vin din străinătate, nu poți să intri în discuție vizavi de un antrenor. La noi cu 2,5 milioane ții o echipă întreagă", a spus Claudiu Maior.

Acesta a spus că ASA Târgu Mureș în acest moment nu se poate bate cu ofertele pentru antrenori venite din afara țării.

De asemenea, Claudiu Maior a arătat că Bogdan Mara va fi președintele clubului ASA, dacă Dan Petrescu va rămâne antrenor la Târgu Mureș. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”