Fotbal: Grigoraș (Pandurii), despre un eventual transfer al lui Roman - Nu este nimic oficial

Fotbal: Grigoraș (Pandurii), despre un eventual transfer al lui Roman - Nu este nimic oficial

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, a declarat marți, într-o conferință de presă, că nu s-au purtat discuții oficiale între gruparea gorjeană și Steaua pentru un transfer al atacantului Mihai Roman.

El a afirmat că sunt simple zvonuri, punctând că Pandurii Târgu Jiu are nevoie de Mihai Roman în această perioadă dificilă.

"Am văzut și eu la televizor și în presă, dar deocamdată nu este nimic oficial, nu a avut loc nicio discuție din câte știu eu între cele două cluburi, sunt zvonuri deocamdată. Din punctul meu de vedere, am și declarat că el are nevoie de jocuri, are nevoie de Pandurii, așa cum și noi avem nevoie de el momentan. Cred că ar fi totuși destul de greu ca Steaua să îl ia momentan, din punctul meu de vedere. E un jucător cu calități foarte bune, pe care eu îl apreciez foarte mult, are și tinerețea și valoarea de partea lui, a început să joace din ce în ce mai bine în ultimul timp, pentru că a avut o perioadă la Săgeata când nu a evoluat, în urma unei accidentări, a avut o cădere în evoluție, dar eu am mare încredere în el", a spus tehnicianul.

Din discuțiile pe care le-a avut cu Roman, Grigoraș a spus că atacantul nu a fost contactat până acum de nimeni.

"Dacă va fi să fie transferat, înseamnă că și Steaua o să-l dorească foarte mult, și Pandurii o să fie foarte mulțumită, altfel va mai rămâne aici, pentru că are timp. Am discutat cu el, chiar am făcut și o glumă pe baza asta, să nu se gândească în altă parte, să se gândească la noi. Nu știe absolut nimic, nu a vorbit absolut nimeni nimic cu el, ce am citit noi în presă a citit și el, deci nu se pune problema, nici n-ar fi normal acum, când mai sunt câteva etape, ca un club să ia legătura cu un anumit jucător. Din punctul meu de vedere, 600.000 de euro nu e un preț corect, e prea puțin, cu 600.000 de euro, eu, dacă aș fi conducător la Pandurii Târgu Jiu, nu i-aș da drumul", a precizat antrenorul.

Mihai Roman are șapte goluri marcate în 13 partide disputate în acest sezon în Liga I și a fost convocat la lotul național pentru meciul amical cu Danemarca (2-0), fără a debuta sub tricolor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”