Fotbal: Klopp (Liverpool) - Echipele mele trebuie să accelereze la maxim și să joace la limită fiecare meci

Fotbal: Klopp (Liverpool) - Echipele mele trebuie să accelereze la maxim și să joace la limită fiecare meci

Noul antrenor al echipei de fotbal Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a declarat în primul său interviu din Anglia că echipele pe care le conduce trebuie să accelereze la maxim și să dea totul în fiecare meci, relatează agenția DPA.

Klopp, 48 ani, care și-a clădit reputația la Borussia Dortmund, va fi prezentat oficial vineri pe Anfield după ce a semnat un contract pe trei ani, dar și-a exprimat primele gânduri într-un interviu la canalul tv propriu al clubului Liverpool.

Tehnicianul german s-a arătat încrezător că Liverpool, care nu a mai câștigat titlul din 1991, poate redeveni o mare forță a Angliei și Europei: ''Sunt aici pentru că eu cred în potențialul acestei echipe. În acest moment nu suntem cea mai bună echipă din lume, dar cui îi pasă? Noi vrem să fim cea mai bună echipă în viitor. Când sunt probleme, trebuie să le rezolvăm. Avem fundași, mijlocași și atacanți buni. Primul meci e cu Tottenham. Trebuie să facem o echipă la acest meci. Îi vreau pe acești băieți. Să câștigi e important, dar la fel e și felul cum joci''.

Pentru a avea succes, Klopp le cere jucători săi să joace la intensitate maximă fiecare meci: ''Cred într-o filosofie a jocului care este foarte emoțională, foarte rapidă și foarte puternică. Echipele mele trebuie să joace cu accelerația la maxim și să își atingă limitele la fiecare meci. Dar primul lucru este întotdeauna să pornești de la o apărare solidă. Să încercăm să fim cea mai greu de bătut echipă din lume. E important să ai o filosofie care să reflecte mentalitatea noastră, istoria clubului și să ne indice o direcție clară. Nu spun că în meciul cu Tottenham veți vedea un nou Liverpool, dar sper să se vadă ceva din noul Liverpool''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestez…