Francesco Totti a devenit cel mai vârstnic marcator în Liga Campionilor

Francesco Totti a devenit cel mai vârstnic marcator în Liga Campionilor

Atacantul italian al echipei AS Roma, Francesco Totti, care a înscris golul egalizator al partidei cu Manchester City, contând pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, a devenit la vârsta de 38 de ani şi trei zile cel mai în vârstă marcator din istoria competiţiei.

Totti a restabilit egalitatea în minutul 23 cu un lob peste portarul Joe Hart. El l-a depăşit astfel pe galezul Ryan Giggs, care a marcat pentru Manchester United la vârsta de 37 de ani şi 289 de zile, într-o partidă disputată în septembrie 2011 împotriva formaţiei Benfica Lisabona.

Acesta a fost cel de-al 17-lea gol al lui Totti în Liga Campionilor şi primul pe care îl înscrie în Anglia. Până acum, Totti jucase de nouă ori în Anglia în Liga Campionilor fără a marca vreodată.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii