Gardoş, după ce a semnat cu Southampton: Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea

Gardoş, după ce a semnat cu Southampton: Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea

Fundaşul Florin Gardoş a declarat, joi, după ce a semnat un contract valabil până în 2018 cu gruparea Southampton, că aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa sa şi cel mai mare pas din carieră, informează site-ul oficial al clubului englez.

Florin Gardos (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este cel mai mare pas din cariera mea de până acum. Venirea în Premier League este o oportunitate foarte mare pentru mine, iar Southampton a avut un sezon foarte bun, astfel că nu a fost o decizie dificilă. Prima impresie pe care mi-a făcut-o clubul este foarte bună. Este o diferenţă foarte mare între ce aveam acasă şi ce este aici. Am spus mereu că să vin în Premier League ar fi un vis devenit realitate şi din fericire acest vis s-a împlinit acum", a spus Gardoş.

Tehnicianul Ronald Koeman s-a declarat încântat de aducerea lui Gardoş la Southampton. "Sunt foarte fericit să-l am pe Florin aici. E încă un jucător tânăr, aşa că poate creşte şi mai mult. De la început, de când Lovren a părăsit clubul, i-am acordat multă atenţie lui Florin. Toată lumea ştie marile nume şi marii jucători, dar e întotdeauna mai greu să găseşti pe cineva care nu e atât de cunoscut. Informaţiile pe care clubul mi le-a dat despre el au fost foarte bune. Pentru acum şi pentru viitor avem un foarte bun fundaş central", a afirmat Koeman.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a anunţat, joi, că Florin Gardoş a fost transferat la gruparea engleză Southampton , campioana României urmând să primească 6,8 milioane de euro.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria