Gheorghe Hagi - Mai am până să zic că sunt mândru de Ianis

Gheorghe Hagi - Mai am până să zic că sunt mândru de Ianis

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că deocamdată nu poate spune că este mândru de fiul său, Ianis Hagi, chiar dacă la 17 ani acesta are 15 partide disputate ca titular la echipa din Ovidiu în acest sezon.

"Fiecare părinte se simte bine când vede că fiul lui merge pe o stradă bună. Deja el e concentrat pe o direcție, iar eu sunt mulțumit că face sport. Dacă va ajunge să joace fotbal la nivel foarte mare, depinde de sacrificiul pe care o să-l facă în viață. Deocamdată e bine, dar mai am până să zic că sunt mândru de Ianis. Mai are mult de muncă", a spus fostul căpitan al echipei naționale a României.

El a afirmat că fiul său are talent, dar mai departe depinde de ambiția și de motivația lui. "Sper să ajungă și el să facă performanță. Când? Nu știu, depinde de el. Talent are, așa cum au și ceilalți (n.r. — jucători tineri de la FC Viitorul), dar mai greu e să se mențină. Drumul e lung, trebuie să se sacrifice pentru a-și face o carieră. Nu va fi ușor, însă motivația și ambiția lui vor face diferența", a adăugat antrenorul.

Gheorghe Hagi și fiul său, Ianis, au participat, miercuri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, la lansarea albumului Panini Liga I, ediția 2015-2016. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa