Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut

Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, că Steaua a făcut un meci "bunicel" cu Rio Ave şi a reuşit să se impună, în timp ce Astra Giurgiu a evoluat foarte bine cu Celtic Glasgow şi a pierdut, diferenţa dintre cele două echipe fiind făcută de experienţa în cupele europene.

Gheorghe Hagi: Steaua a făcut un meci bunicel şi a câştigat, Astra a jucat foarte bine şi a pierdut (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Steaua a făcut un meci bunicel pe care l-a câştigat, iar Astra care a jucat bine sau foarte bine, a pierdut, că aşa e făcut fotbalul câteodată, e făcut din anumite situaţii de joc care girează pentru tine. Astra a făcut un meci bun, dar rămân la ideea mea că e lipsă de experienţă, primul an competiţional în cupele europene, e logic şi se vede. Astra a arătat că are valoare, că are o echipă bună. Steaua are multă experienţă, ştie să gestioneze momentele, chiar dacă nu face un fotbal foarte bun, exploatează şi ajunge să câştige, e o echipă cu experienţă mare", a spus Hagi.

Steaua a dispus, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 de formaţia portugheză Rio Ave, în timp ce Astra Giurgiu a pierdut cu acelaşi scor întâlnirea din deplasare cu Celtic Glasgow.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…