Ghinion pentru handbaliştii de la HCM Constanţa. Vor întâlni pe Montpelllier în semifinalele Final Four, de la Berlin

Ghinion pentru handbaliştii de la HCM Constanţa. Vor întâlni pe Montpelllier în semifinalele Final Four, de la Berlin

Handbaliştii de la HCM Constanţa n-au avut noroc la tyragerea la sorţi şi au dat peste formaţia franceză Montpellier."Vom întâlni o echipă foarte puternică, poate singura pe care am fi vrut să o evităm. La acest nivel însă nu mai poţi spune că un meci ar fi putut fi mai uşor decât altul. Cred că nici francezii nu ne pot considera pe noi un adversar accesibil, pentru că am demonstrat că ne putem lupta cu oricine şi putem câştiga în faţa oricărei formaţii. Montpellier are în componenţă mulţi internaţionali francezi, iar sosirea lui Omeyer este un mare plus pentru ei. Nu pot spune dacă sunt mai buni sau mai slabi decât în urmă cu patru ani, când i-am învins în Liga Campionilor. Şi noi şi ei au schimbat mulţi dintre jucători. Pentru mine va fi o ambiţie personală să fac o partidă şi mai bună împotriva lui Omeyer", a spus portarul Mihai Popescu pentru Mediafax.Cealaltă semifinală se joacă între germanii de la Fuchse Berlin şi ungurii de la Pick Szeged.

Semifinalele Cupei EHF - HCM Constanţa - Montpellier şi Fuchse Berlin - Pick Szeged - se joacă pe 17 mai. O zi mai târziu, câştigătoarele se vor întâlni în finală, în timp ce învinsele se vor înfrunta în meciul pentru locurile 3-4.

Toate meciurile vor fi transmise de Digisport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina