Ghinionista Halep: poate da, iarăşi, peste Şarapova, dar în US Open. În ce fază o poate întâlni şi cu cine joacă în turul I

Ghinionista Halep: poate da, iarăşi, peste Şarapova, dar în US Open. În ce fază o poate întâlni şi cu cine joacă în turul I

0-5 e bilanţul Simonei Halep în confruntările cu Maria Şarapova. Practic, constănţeanca de 22 de ani a pierdut toate meciurile pe care le-a disputat în compania rusoaicei, iar ultima înfrângere a venit, săptămâna trecută, în sferturile de la Cincinatti.

Având în vedere desfăşurarea ultimului meci, mulţi specialişti au spus că Halep a început să aibă un complex în faţa Şarapovei. Cert e că, dacă vrea să avanseze în US Open, românca are două soluţii:

A- Trebuie să o învingă pe Şarapova, în premieră.

B- Trebuie să spere ca rusoiaca să fie eliminată repede.

Asta deoarece, dacă Halep şi Şarapova îşi vor câştiga meciurile, ele se vor întâlni în sferturile de la US Open. Iar dacă favoritele se vor impune şi în partea cealaltă a tabloului, atunci învingătoarea duelului Halep – Şarapova o va întâlni pe Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 4) în semifinale.

Meci uşor în primul tur

Până atunci, Halep va debuta la US Open în compania jucătoarei Danielle Rose Collins. Americanca de 20 de ani nu ocupă niciun loc în clasamentul WTA, a fost, cândva, pe locul 553, iar acum a primit un wildcard din partea organizatorilor.

US Open începe, luni, la New York, fiind dotat cu premii totale de peste 38 de milioane de dolari. Câştigătorii turneului la masculin şi la feminin vor încasa câte trei milioane de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”