Gimnasta Larisa Iordache, în patru finale la CE de la Sofia; Bulimar, în finală la bârnă

Gimnasta Larisa Iordache, în patru finale la CE de la Sofia; Bulimar, în finală la bârnă

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, joi, în toate cele patru finale pe aparate la Campionatul European de la Sofia, sărituri, paralele, bârnă şi sol, în timp ce Diana Bulimar va evolua în finala de la bârnă.

Larisa Iordache şi Diana Bulimar (Imagine: Alexandru Hojda)

În concursul de calificări de joi, Larisa Iordache a fost notată astfel: la sărituri (nota 14.450), paralele (14.533), bârnă (15.166), sol (15.000). Ea s-a calificat în toate cele patru finale cu notele obţinute, la bârnă şi sol fiind prima în clasament.

De asemenea, Diana Bulimar s-a calificat în finală la sol, cu nota 14.366, cu care s-a clasat pe locul cinci.

Tot joi, în urma concursului de calificări, România s-a calificat în finala pe echipe, cu un total de 171.130 puncte, cu care a ocupat locul doi, după Marea Britanie (172.147) şi înaintea Rusiei (170.621). În finală s-au calificat primele opt echipe din concursul de calificări.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale