Hagi: Viitorul ar fi trebuit să beneficieze de un penalti la meciul cu ACS Poli

Hagi: Viitorul ar fi trebuit să beneficieze de un penalti la meciul cu ACS Poli

Finanţatorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a criticat arbitrajul după meciul pierdut în faţa echipei ACS Poli Timişoara, scor 1-2, spunând că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti.

Gheorghe Hagi (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Cred că s-a văzut clar, arbitraj cu tentă. Penalti clar, îmi pare rău. Bineînţeles că e dezamăgire. Asta e, trebuie să luptăm. Mergem în continuare, mai sunt nouă meciuri, încercăm imposibilul, ne batem. Arbitrul trebuie să dea ce vede şi să facă ce trebuie, dar din păcate asta e. La alţii de ce le văd şi la noi nu? Un penalti foarte clar care trebuia dat, aşa cum a fost la Ceahlăul un penalti foarte clar şi nu s-a dat", a spus Hagi.

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Băluţă '42 pentru gazde şi Szekely '19, Nanu '65 pentru ACS Poli.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Alexandru Tudor (central), Miclos Nagy, Florin Păunescu (asistenţi), Marcel Bîrsan, Sorin Antonie (adiţionali) şi Bogdan Velicu (rezervă).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria