Halep i-a turnat apă pe cap directorului turneului de la New Haven, în cadrul unei campanii umanitare - VIDEO

Halep i-a turnat apă pe cap directorului turneului de la New Haven, în cadrul unei campanii umanitare - VIDEO

Jucătoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apă rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, în cadrul campaniei umanitare ALS Ice Bucket.

Halep i-a turnat apă pe cap directorului turneului de la New Haven, în cadrul unei campanii umanitare

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Înregistrarea momentului în care Anne Worcester este udată cu apă de cele trei jucătoare de tenis a fost postată pe contul de Twitter al directorului turneului american.

Simona Halep este principala favorită la New Haven, unde s-a impus anul trecut, învingând-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

La actuala ediţie, Halep este calificată direct în turul secund, fază în care va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, şi Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucătoare venită din calificări.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...