Handbalistele de la CSM Bucureşti îi învaţă pe elevi jocul pe semicerc în cadrul programului „Şcoala altfel“

Handbalistele de la CSM Bucureşti îi învaţă pe elevi jocul pe semicerc în cadrul programului „Şcoala altfel“

În prima zi a programului "Şcoala altfel", elevii vor fi îndrumaţi în tainele handbalului de jucătoarele de la CSM Bucureşti. La întâlnirea cu elevii va participa echipa de handbal juniori 4 feminin, pregătită de profesorul antrenor Claudia Iancu. Nu vor lipsi nici jucătoarele senioare din lotul grupării bucureştene, printre care Geană Ramona, Predoi Cristina, Predoi Mădălina, Popa Mihaela, Holhoş Adriana sau Chiţulescu Gabriela.

Sportivele senioare vor fi echipate cu echipamentul de prezentare al CSM Bucureşti şi îi vor învăţa pe elevi cum să ţină mingea de handbal în mână, cum s-o arunce la poartă şi cum să se apere pe semicerc.

Aceeaşi elevi vor participa marţi la demonstraţii ale lotului naţional de Kempo, iar miercuri vor fi îndrumaţi de campionul la K1 Ciprian Sora. Joi, tineri şcolari vor lua parte la un antrenament inedit al echipei de bashet masculin Steaua CSM Bucureşti, în cadrul căruia vor învăţa de la profesionişti ce înseamnă o aruncare la coş de trei puncte. Vineri, în ultima zi a prograumului, elevii vor merge în poligonul Dinamo, unde vor efectua câteva trageri la ţintă.

Programul "Şcoala altfel", denumit oficial ”Să ştii mai multe, să fii mai bun!” se desfăşoară în perioada 7-11 aprilie 2014 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Acest programul îşi propune implicarea elevilor şi dascălilor în activităţi extracurriculare şi extraşcolare, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante, informează site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro