Ibrahimovici va lipsi cel puţin o lună de pe teren

Ibrahimovici va lipsi cel puţin o lună de pe teren

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, joi, că atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici ar putea absenta cel puţin o lună în urma accidentării suferite la meciul cu Chelsea Londra.

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ibrahimovici efectuează în acest moment nişte examene medicale, dar cred că va lipsi cel puţin o lună. Cu siguranţă nu va putea juca în meciul retur cu Chelsea. Ibrahimovici este foarte important pentru echipă, dar avem înlocuitori pe măsură şi mă gândesc la Lucas Moura", a spus Al-Khelaifi.

În cazul în care internaţionalul suedez va lipsi o lună de pe teren, el va rata eventualele meciuri din semifinalele Ligii Campionilor, dar şi finala Cupei Ligii Franţei, împotriva formaţiei Olympique Lyon, care va avea loc la 19 aprilie.

Zlatan Ibrahimovici a simţit o durere musculară în timpul meciului cu Chelsea Londra, scor 3-1, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, şi a fost schimbat în minutul 60 al întâlnii de miercuri.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?